Ray Ban Mirror Glasses

 
Ray Ban (here)

Hi guys, I bought my Ray Ban mirrored sunglasses about a month ago. I actually wanted to buy some other model but as I saw them on other bloggers I just fell in love. They were expensive in shops so I decided to go and find them online. I ordered mine from a Sunglassesshop as they had the most affordable prices. So, if you are looking for a new pair go and check out this online shop (they are not my sponsors / barely have any sponsors, just the shop that I found good). I am so happy with my choice!


Ray Ban naočale sa plavim staklima su moja najbolja kupovian ovo ljeto. Moram priznati da nisu naročito jeftine ako se kupuju u prodavnici naočala - vjerovatno zbog njihove popularnosti ove godine, zato sam pocela da ih tražim po online šopovima. Najbolju ponudu našla sam na stranici koja se zove Sunglassesshop i voilà u roku od 3 dana one su bile moje. Šop je zaista odličan (oni nisu moji sponzori, tako da ne moram da ih hvalim) i treba da ga provjerite prije nego što se odlučite za neki model u obližnjem butiku. Vratimo se na naočale, lagane su, idu uz skoro sve kombinacije i fantastično izgledaju. Više nego sretna ;)!
Share:

13 comments

 1. i adore this mirror glasses.... what's not to love?

  xo
  Sam
  http://fabulouspetite.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. mnogo su dobre! :)


  http://elzanapjevic.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. uvijek se ogledam u njima, pa ih ne preporucujem u svojoj blizini, odvlaci paznju :P

  but loving them :p
  xx
  ajnira.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Prelijepe su, ali opet ne toliko lijepe i klasične da bih kupila original, pa sam se zadovoljima ebay verzijom. Istini za volju, ne skidam ih :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ja sam toliko zadovoljna sa njima, da mi nije zao sto nisam kupila klasicniji model :) Hvala, znam kako ti je :D

   Delete
 5. Those sunglasses <3

  Got a new follower here.

  mandyshareslife.blogspot.com

  Come visit me.

  ReplyDelete
 6. Love it!

  x Sophia

  www.sophiasstylediary.blogspot.de

  ReplyDelete