Like us on Facebook

Join Us On Facebook

Please Wait 10 Seconds...!!!Skip

Mix and Match

Sunday, December 25, 2011


Random pictures

Thursday, December 22, 2011Hat Hunter

Sunday, December 18, 2011

Vienna Christmas Market-Wiener Chriskindlmarkt

Wednesday, December 7, 2011

As you know Vienna is one of the top destinantions around Christmas time, especially the famous Vienna Christmas Market in front City Hall should be visited. I will show you what you can find there and what food you just have to try, stay tuned...:)

Drage moje stiglo je vrijeme bozićnih sajmova,  pošto je Beč poznat po svome i omiljena putna destinacija u ovo godišnje doba, evo jedan post o tome sta se tu sve moze naći i šta obavezno probati :)


Essence Nail Stickers Tutorial

Sunday, December 4, 2011

Hi, as girls were so interested in my nails last time, I decided to do a Tutorial  about Essence nail stickers. But, I have to warn you as they are really a eye catcher and everybody asked me where I bought them, so I was non stop explaining where to buy them. You can find them in Müller stores for 2EUR here in Vienna, but I couldn't find them in DM stores.

Zbog velikog interesovanja za moje nokte u proslom postu odlučih se za kratki tutorial o Essence Nail Stickerima. Zaista su odlični i iz mog iskustva traju oko 5 dana a onda počnu lagano da se gule. Djevojke na faksu su me stalno pitale gdje sam ih pronašla tako da su jako zanimljivi okolini. Kupila sam ih u Mülleru i koštali su 2e po komoda, dok ih u DM nisam uspjela pronaći.

you can find 14 diffenrent designs, I can show you three that I have bought 
mogu se naći u 14 različitih vrsta,ovo su tri koje sam ja kupila